New Cookbook ~ ~
I gebs, I'm addicted to cookbooks and I have also always more than I actually "boil" can. A few months ago I got the most conventional cookbooks sold, because I needed room for new ones on the shelf. I give really hard not to strike too often. But letztlich hab ich wieder eins erstanden und vermute, dass sich das aber mal so richtig lohnt. Das Buch heiß world food café und ist von Besitzern eines gleichnamigen vegetarischen Restaurants in London geschrieben worden (ich bin nicht verwandt und nicht verschwägert und bekomme keinen Tantiemen).
Neben einer wunderbaren Auswahl an Rezepten gibt es zu jedem eine kleine Geschichte/einen Hinweis auf die Herkunft des Rezeptes und wunderbare Fotos sowohl vom Essen als auch vom Herkunftsland. Alles in allem ein Genuss. Ich hab bereits mehrere Rezepte des Buchs ausprobiert und fand alle bisher sehr lecker.
Nun hab ich beschlossen, das Buch der Reihe nach zu kochen - mal schauen, wie lange es klappt. Ich muss und möchte course, regardless of my weekly vegetable box take to cook seasonally to. Ok, then I will run containing a bit.
Yesterday was cooked a harira soup . This soup is very common in the Arab world is, markets cooked in large pots and happy to be taken to court as the first Ramadan fast-breaking.
all ingredients are normally available from us, and issued a spicy, slightly sharp, a filling soup came with lots of protein (lentils / chick peas / beans). I have the full recipe, cooked two colleagues at the office with me and fed frozen two portions for emergencies. Well, the plan was not but I have my time required for cooking and misjudged to mittwöchlichen vegetable crate must be away everything. was
So, today (again for 6 people) a cooked Marrakesh tajine (You see, I'm still ;-)), in Morocco on the way to now been divided up for the morning office supply from me and my colleagues waiting - tomorrow evening and again tomorrow and will probably stay like something else. ;-)) Mixed vegetables with turmeric, cinnamon, Kreukümmel cooked, flavored with raisins, apricots, olives - to couscous ... I'm thrilled. So it can go.
Ach ja, das Buch geht über die unterschiedlichsten Länder, ich muss mich jetzt also erstmal durch den nahen Osten und Afrika kochen.
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